Supa de pui cu orez si cascavalCategorie: Supe
Specific: britanic
Timp preparare: mediu
Nr. portii: 4
Status: testat
Supa de pui cu orez si cascaval - Va propunem sa incercati aceasta reteta speciala de supa englezeasca. Englezii iubesc aceasta supa de pui cu orez si cascaval, iar daca ii intrebi cum ar descrie aceasta supa, ei iti vor raspunde: fina si catifelata!
Ingrediente1 l supa de pui
300 g carne pui
100 g orez
100 g ceapa verde sau arpagic
50 g cascaval
3 linguri unt
4 fire patrunjel
piper, sare
Mod de preparareSupa de pui se toarna intr-o oala si se da un clocot;
Orezul se alege, se spala si se adauga in supa. Se fierbe la foc mediu cca 10 min;
Ceapa si carnea se taie in bucati potrivite si se calesc in unt;
Firele de patrunjel se leaga cu ata culinara;
Carnea de pui impreuna cu ceapa calita si patrunjelul legat, se pun in oala, se sareaza, se pipereaza si se lasa la fiert inca 5 min la foc mic;
Se scoate patrunjelul din supa, se adauga cascavalul ras fin, se amesteca si se lasa pana se topeste cascavalul;
Dupa ce s-a topit cascavalul se ia oala de pe foc.